За нас

VKPAK е професионален производител и снабдувач на машини и опрема за пакување лоцирани во Шангај Кина од 2008 година.

Главните производи на VKPAK се машина за перење шишиња, автоматска машина за полнење шишиња, машина за покривање, машина за етикетирање и сл за целосна линија за полнење шишиња. Нашата опрема е широко користена во фармацевтската, прехранбената, дневните хемикалии, козметичката индустрија итн.

Врз основа на напредно управување и изработка, имаме одлични производствени техничари и ефикасен тим за дистрибуција, како и добри членови на сервисниот персонал, за да можеме многу ефикасно да ги извршуваме вашите нарачки. Имаме доверба во високиот квалитет на нашите производи и можеме да понудиме многу конкурентни цени во исто време.

Поради нашата добра заслуга и услуга, постигнавме големи достигнувања во изминатите години. Имаме воспоставено долгорочни деловни односи со многу клиенти. Нашите производи се извезуваат во многу земји и области. Покрај машините и опремата, снабдуваме и производствени линии, решенија за флаширање за пакување со едно застанување. Со нетрпение очекуваме долгорочна и просперитетна соработка со клиенти ширум светот.

Фабрика-Шоу