Shikime 5

Makinë automatike për mbylljen e vidave të shisheve me ushqyes të tapave të shisheve

Një makinë automatike për mbylljen e vidave të shisheve me një furnizues të kapakut të shisheve është një pajisje që përdoret për të vendosur kapakët e vidhave mbi shishe në një mënyrë të automatizuar. Makina përdoret zakonisht në industrinë ushqimore, pijesh dhe farmaceutike ku saktësia dhe shpejtësia janë thelbësore për prodhim efikas. Mami

Makina funksionon duke përdorur teknologji të automatizuar për të futur kapakët në shishe, duke siguruar që ato të jenë të mbyllura fort dhe të mbrojtura nga ndotja. Ushqyesi i tapave të shisheve është krijuar për të mbajtur një sasi të madhe tapash dhe për t'i shpërndarë ato në shishe sipas nevojës, duke lejuar prodhim të vazhdueshëm dhe të pandërprerë.

Makina automatike e mbulimit me vida të shisheve është e aftë të trajtojë madhësi dhe forma të ndryshme shishesh, duke e bërë atë të përshtatshme për një sërë aplikimesh. Procesi i mbulimit është i personalizueshëm, që do të thotë se makina mund të rregullohet për të përmbushur kërkesat specifike të produktit.

Funksionimi i makinës është i thjeshtë dhe i drejtpërdrejtë. Operatori i vendos shishet në rripin transportues të makinës dhe makina automatikisht ushqen kapakët në shishe dhe i vendos ato me saktësi. Makina është projektuar për të qenë e gjithanshme dhe mund të trajtojë lloje të ndryshme tapash, duke përfshirë kapakët me rrotullim dhe me kapak.

Një nga avantazhet e përdorimit të një makine automatike për mbylljen e vidave të shisheve me një ushqyes të tapave të shisheve është niveli i lartë i saktësisë dhe shpejtësisë. Makina është projektuar për të vendosur kapakë mbi shishe me saktësi, duke siguruar që çdo shishe të jetë e mbyllur fort dhe e mbrojtur nga ndotja. Kjo ndihmon në ruajtjen e cilësisë dhe integritetit të produktit dhe zvogëlon rrezikun e rrjedhjeve ose derdhjeve gjatë transportit dhe ruajtjes. Makina është gjithashtu e shpejtë, që do të thotë se prodhuesit mund të mbyllin më shumë shishe në një periudhë më të shkurtër kohore, duke rritur prodhimin e tyre.

Përveç përmirësimit të saktësisë dhe shpejtësisë, makineria automatike e mbulimit me vida të shisheve me një ushqyes të kapakut të shisheve ndihmon gjithashtu në uljen e kostove të punës dhe rritjen e produktivitetit. Makina është projektuar që të jetë e lehtë për t'u përdorur dhe mirëmbajtur, që do të thotë se prodhuesit mund të shpenzojnë më pak kohë në mbulim dhe më shumë kohë në prodhim.

Si përfundim, makina automatike e mbulimit të vidhave të shisheve me një ushqyes të tapave të shisheve është një pajisje thelbësore për industrinë ushqimore, pijesh dhe farmaceutike. Ai siguron një mënyrë efikase dhe të saktë për të mbyllur shishet me kapakë vidhash, duke siguruar që ato të jenë të mbyllura siç duhet dhe të mbrohen nga ndotja. Makina është e gjithanshme, e lehtë për t'u përdorur dhe mund të integrohet në linjat ekzistuese të prodhimit, duke e bërë atë një investim të vlefshëm për prodhuesit që kërkojnë të përmirësojnë sigurinë, cilësinë dhe efikasitetin e proceseve të tyre të prodhimit.

Përshkrimi i shpejtë

 • Lloji: Makinë mbyllëse
 • Industritë e aplikueshme: Fabrika e Ushqimit dhe Pijeve, Fermat, Përdorimi në shtëpi, Shitja me pakicë, Dyqani i Ushqimit, Dyqanet e Ushqimit dhe Pijeve, Të tjera
 • Vendndodhja e ekspozitës: Egjipt, Filipine
 • Video-inspektimi dalës: Siguruar
 • Raporti i provës së makinerive: Siguruar
 • Garancia e komponentëve bazë: 1 vit
 • Përbërësit kryesorë: PLC, motor, kushinetë, pompë
 • Gjendja: E re
 • Aplikimi: Ushqim, Pije, Mall, Mjekësor, Kimik
 • Lloji i drejtimit: Elektrik
 • Nota automatike: automatike
 • Tensioni: AC 220V/50Hz
 • Lloji i paketimit: Shishe
 • Materiali i paketimit: Plastikë, Metal, Qelq, Dru
 • Dimensioni (L*P*H): 2180*1150*1760mm
 • Pesha: 200 kg
 • Garancia: 1 vit
 • Pikat kryesore të shitjes: Lehtë për t'u përdorur
 • Pesha e pajisjes: Makinë e plotë automatike e mbulimit të servo
 • Kapaciteti i prodhimit: 30-50 shishe/minutë
 • Presioni i burimit të ajrit: 0,6-0,7Mpa
 • Lloji i shishes: Çdo shishe e ofruar nga klientët
 • Fjalët kyçe: Makinë për mbulim me vidë me motor servo
 • Metoda e ushqyerjes me kapakë: Ndarës i kapakut të ashensorit
 • Metoda e mbylljes: Servo vidë elektrike
 • Avantazhi i kompanisë: Shërbimi profesional i shitjeve, fabrika e orëve në çdo kohë
 • Avantazhi i makinës: Çmimi i fabrikës, zëvendësimi falas i pjesëve
 • Sistemi i kontrollit: Ekran me prekje PLC

Më shumë detaje

Makinë automatike për mbylljen e vidave të shisheve me ushqyes të tapave të shisheveMakinë automatike për mbylljen e vidave të shisheve me ushqyes të tapave të shisheveMakinë automatike për mbylljen e vidave të shisheve me ushqyes të tapave të shisheve

Kjo makinë përdoret për mbylljen automatike të shisheve plastike dhe shisheve të qelqit në industrinë kozmetike, ushqimore, pijesh, kimike dhe mjekësi. Mund të aplikohet në lloje të ndryshme shishe me efikasitet të lartë prodhimi.

Metoda e mbulimitTapa për klasifikimin e ashensorit
Forma e mbulimitKapëse elektrike servo
Lartësia e shisheve70-320 mm
Diametri i kapakut20-90 mm
Diametri i shishes30-140 mm
Shpejtësia e mbulimit30-40 shishe/min
Tensioni i mbulimit1ph AC 220V 50/60Hz
Presioni i ajrit0,6-0,8MPa
Dimensioni2180(L)*1150(W)*1860(H)mm
Madhësia e paketimit2300(L)*1200(W)*1900(H)mm
Pesha e makinësRreth 450 kg

Po kërkoni një produkt të ngjashëm? Ju lutem na kontaktoni!