Shikime 3

Makinë etiketimi automatike me kuti kartoni me një anë me një kënd

Përshkrimi i shpejtë

 • Lloji: MAKINË E ETIKETIVE
 • Industritë e aplikueshme: Hotele, dyqane rrobash, dyqane materialesh ndërtimi, fabrika prodhuese, dyqane riparimi makinerish, fabrika ushqimore dhe pijesh, ferma, restorant, përdorim shtëpiak, shitje me pakicë, dyqan ushqimesh, dyqane printimi, punime ndërtimi, energji dhe miniera, dyqane ushqimesh dhe pijesh , Të tjera, Kompani reklamuese
 • Vendndodhja e ekspozitës: Egjipt, Filipine, Japoni
 • Gjendja: E re
 • Aplikimi: ushqim, pije, mall, mjekësi, kimike, makineri dhe pajisje, VESHJE, Tekstile
 • Lloji i paketimit: Kartona
 • Materiali i paketimit: Plastikë, Letër, Metal, Qelq, Dru
 • Nota automatike: automatike
 • Lloji i drejtimit: Elektrik
 • Tensioni: 220V/50HZ
 • Dimensioni (L*P*H): 1800*750*1550mm
 • Pesha: 180 kg
 • Garancia: 1 vit
 • Pikat kryesore të shitjes: Saktësi e lartë
 • Kapaciteti i makinerive: 0-150 copë/min
 • Raporti i provës së makinerive: Siguruar
 • Video-inspektimi dalës: Siguruar
 • Garancia e komponentëve bazë: 5 vjet
 • Përbërësit kryesorë: PLC, motor, kushinetë
 • Emri i produktit: Makinë etiketimi me furçë me kuti të mëdha për grim me kuti
 • Gjerësia e etiketimit: 10-100 mm
 • Gjatësia e etiketimit: 10-350 mm
 • Diametri i brendshëm i rrotullës së etiketës: 76 mm
 • Shpejtësia e etiketimit: Sipas produkteve tuaja
 • Fjala kyçe 1: Makinë etiketimi për kuti
 • Fjala kyçe2: Makinë etiketimi me bombola të mëdha
 • Avantazhi: Ekipi prej 20 vitesh eksperience makinerie
 • Kontrolli: Ekran me prekje PLC
 • Lloji i kompanisë: Integrimi i industrisë dhe tregtisë
 • Shërbimi pas garancisë: mbështetje teknike video, mbështetje online, pjesë këmbimi, shërbimi i mirëmbajtjes dhe riparimit në terren
 • Vendndodhja e Shërbimit Lokal: Egjipt, Filipine, Japoni
 • Ofrohet shërbimi pas shitjes: Mbështetje në internet, mbështetje teknike video, pjesë këmbimi falas, instalim në terren, komisionim dhe trajnim, shërbim i mirëmbajtjes dhe riparimit në terren
 • Certifikimi: CE, ISO
 • Lloji i marketingut: Produkt i nxehtë 2020

Më shumë detaje

Makinë etiketimi automatike me kuti kartoni me një anë me një kënd
Një makinë etiketimi automatike e kartonit kuti me një kënd anësor është një makinë që përdoret në mjedise industriale për të etiketuar kutitë ose kartonët. Makina është projektuar për të aplikuar etiketa në një ose dy anët e një kutie ose kartoni, në varësi të modelit. Procesi i etiketimit është i shpejtë dhe i saktë, gjë që kursen kohë dhe redukton gabimet e etiketimit.

Makina përdor një sistem transportues për të transportuar kuti ose kartona në stacionin e etiketimit. Në stacionin e etiketimit, kutia ose kartoni mbahet në vend me një mekanizëm stabilizues. Një shpërndarës etiketash më pas e vendos etiketën në kuti ose karton, qoftë në një ose dy anë, në varësi të konfigurimit të makinës.

Procesi i etiketimit kontrollohet nga një kontrollues logjik i programueshëm (PLC), i cili siguron që etiketat të aplikohen me saktësi dhe konsistencë. PLC gjithashtu lejon rregullimin e lehtë të vendosjes së etiketave dhe cilësimeve të makinës, duke e bërë të thjeshtë kalimin midis llojeve të ndryshme të etiketave ose madhësive të kutisë.

Makinat automatike të etiketimit të kartonit të kutisë me një anë të vetme përdoren në një sërë industrish, duke përfshirë ushqimin dhe pijet, farmaceutikën, kozmetikën dhe më shumë. Ato janë veçanërisht të dobishme në situatat kur kutitë ose kutitë e kartonit duhet të etiketohen shpejt dhe saktë, si për shembull në mjediset e prodhimit me volum të lartë.

Në përgjithësi, makina automatike e etiketimit me karton me një kënd anësor është një mjet i vlefshëm për bizneset që kërkojnë të rrisin efikasitetin dhe të reduktojnë gabimet e etiketimit në proceset e tyre të prodhimit.

Po kërkoni një produkt të ngjashëm? Ju lutem na kontaktoni!