1 приказ

Машина за етикетирање на автоматско кутии картонски еднострани агли

Брз опис

 • Тип: МАШИНА ЗА ЕТИКУВАЊЕ
 • Применливи индустрии: хотели, продавници за облека, продавници за градежни материјали, фабрика за производство, продавници за поправка на машини, фабрика за храна и пијалаци, фарми, ресторан, домашна употреба, малопродажба, продавница за храна, печатарски продавници, градежни работи, енергија и рударство, продавници за храна и пијалаци , Друго, Рекламна компанија
 • Локација на изложбен салон: Египет, Филипини, Јапонија
 • Состојба: Ново
 • Апликација: Храна, пијалоци, стока, медицински, хемикалии, машини и хардвер, облека, текстил
 • Тип на пакување: Картони
 • Материјал за пакување: пластика, хартија, метал, стакло, дрво
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Тип на погон: електричен
 • Напон: 220V/50HZ
 • Димензии (Д*Ш*В): 1800*750*1550мм
 • Тежина: 180 кг
 • Гаранција: 1 година
 • Клучни продажни точки: висока точност
 • Машински капацитет: 0-150 парчиња/мин
 • Извештај за тестирање на машини: Обезбеден
 • Видео излезна инспекција: Обезбедено
 • Гаранција на основните компоненти: 5 години
 • Основни компоненти: PLC, мотор, лежиште
 • Име на производ: Машина за етикетирање со четка за шминка со големи канистери
 • Ширина на етикетирање: 10-100мм
 • Должина на етикетирање: 10-350 mm
 • Внатрешен дијаметар на ролната на етикетата: 76 mm
 • Брзина на етикетирање: Според вашите производи
 • Клучен збор 1: Машина за етикетирање за кутија
 • Клучен збор2: Машина за етикетирање на големи канистери
 • Предност: Тимот од 20 години машински искуства
 • Контрола: PLC екран на допир
 • Тип на компанија: Интеграција на индустријата и трговијата
 • Услуга по гаранција: Видео техничка поддршка, онлајн поддршка, резервни делови, сервис за одржување и поправка на терен
 • Локална услуга Локација: Египет, Филипини, Јапонија
 • Обезбедена услуга по продажбата: онлајн поддршка, видео техничка поддршка, бесплатни резервни делови, теренска инсталација, пуштање во работа и обука, сервис за одржување и поправка на терен
 • Сертификација: CE, ISO
 • Тип на маркетинг: Топол производ 2020 година

Повеќе детали

Машина за етикетирање на автоматско кутии картонски еднострани агли
Машина за етикетирање со единечен агол на картонска кутија за автоматска кутија е машина што се користи во индустриски услови за етикетирање на кутии или картони. Машината е дизајнирана да нанесува етикети на една или две страни на кутија или картон, во зависност од моделот. Процесот на етикетирање е брз и прецизен, што заштедува време и ги намалува грешките при етикетирање.

Машината користи транспортен систем за транспорт на кутии или картони до станицата за етикетирање. На станицата за етикетирање, кутијата или картонот се држат на место со механизам за стабилизирање. Дозерот за етикети потоа ја нанесува етикетата на кутијата или картонот, или на една или на две страни, во зависност од конфигурацијата на машината.

Процесот на означување е контролиран од програмабилен логички контролер (PLC), кој осигурува дека етикетите се применуваат точно и доследно. PLC исто така овозможува лесно прилагодување на поставувањето на етикетите и поставките на машината, што го прави едноставно префрлањето помеѓу различни типови на етикети или големини на кутии.

Машините за етикетирање со единечен агол од картонски кутии се користат во различни индустрии, вклучувајќи храна и пијалоци, фармацевтски производи, козметика и многу повеќе. Тие се особено корисни во ситуации кога кутиите или картоните треба брзо и прецизно да се етикетираат, како на пример во средини за производство со голем волумен.

Севкупно, автоматската машина за етикетирање од картон со еден страничен агол е вредна алатка за бизнисите кои сакаат да ја зголемат ефикасноста и да ги намалат грешките во етикетирањето во нивните производни процеси.

Барате сличен производ? Ве молиме контактирајте со нас!