Shikime 4

Makinë mbuluese automatike për shtypjen e shisheve të qelqit për vaj ushqimor

Makinë mbuluese lineare automatike, e aplikueshme për shishe të rrumbullakëta, katrore dhe të sheshta, përdoret në shumë industri, si në kozmetikë, ushqimore dhe farmaceutike. Tapat janë të rrumbullakëta me diametër 12mm-120mm.

TIPARI KRYESOR

1. Kostum për shishe të ndryshme dhe kapak të rrumbullakët.

2. Nuk ka nevojë për të ndryshuar pjesë, funksionim dhe rregullim i lehtë, mirëmbajtje e ulët.

1ModelVK-LC
2Gama e aplikuar e shisheve100ml-1000ml 1000ml-5000ml
3Madhësia e kapakut të aplikuarDiametri: 12-120 mm
4Rendimenti i mbulimit>99%
5Furnizimi me energji elektrike220V 50HZ
5Konsumi i energjisë<2 KW
6Presioni i ajrit0,4-0,6Mpa
7Kontrolli i shpejtësisëKonvertimi i frekuencës
8Zhurma e vetme e makinës<=70 Db
9Pesha850 kg
10Dimensioni (LxWxH)2000x1100x1800 (mm)
11Kapaciteti i prodhimit5000-7200 shishe/h

Makina automatike e mbulimit të shisheve të qelqit për vaj ushqimor është një pajisje moderne e paketimit të lëngshëm e krijuar për të thjeshtuar procesin e mbulimit për shishet e qelqit që përmbajnë vaj ushqimor. Kjo makinë është ideale për bizneset që kërkojnë mbulim të shpejtë, efikas dhe të besueshëm për prodhime me volum të lartë, duke përfshirë prodhuesit e ushqimeve dhe prodhuesit e vajrave ushqimorë.

Makina përmban një mekanizëm mbyllës me shtypje që mbyll në mënyrë të sigurt kapakët në shishe qelqi me saktësi dhe saktësi. Ky mekanizëm siguron që procesi i mbulimit të jetë i automatizuar, duke minimizuar nevojën për punë manuale dhe duke përmirësuar efikasitetin e prodhimit.

Makina automatike e mbulimit të shisheve të qelqit për vaj ushqimor është e lehtë për t'u përdorur dhe mirëmbajtur, me një panel kontrolli intuitiv që lejon operatorët të rregullojnë cilësimet sipas nevojës. Është ndërtuar gjithashtu për të qëndruar, me komponentë të cilësisë së lartë që sigurojnë qëndrueshmëri dhe performancë të besueshme me kalimin e kohës.

Kjo makinë mund të integrohet lehtësisht në linjat ekzistuese të prodhimit, falë madhësisë së saj kompakte dhe dizajnit të gjithanshëm. Ai është gjithashtu i aftë të mbyllë shishe me madhësi dhe forma të ndryshme, duke e bërë atë një zgjidhje të gjithanshme për bizneset që prodhojnë lloje të ndryshme vaji ushqimor.

Makina automatike e mbulimit të shisheve të qelqit për vaj ushqimor është e pajisur me veçori sigurie që sigurojnë mbrojtjen e operatorëve dhe parandalojnë që të ndodhin aksidente. Ai është projektuar gjithashtu për të minimizuar kohën e ndërprerjes, me një kërkesë të ulët mirëmbajtjeje që siguron performancë të qëndrueshme me kalimin e kohës.

Si përfundim, Makina automatike e mbulimit të shisheve të qelqit për vaj ushqimor është një mjet thelbësor për bizneset që kërkojnë mbulim të shpejtë, efikas dhe të besueshëm për shishet e tyre të qelqit që përmbajnë vaj ushqimor. Mekanizmi i mbulimit të shtypjes, lehtësia e përdorimit dhe besueshmëria e bëjnë atë një investim të vlefshëm për çdo biznes që kërkon të përmirësojë procesin e prodhimit, të rrisë prodhimin dhe të ruajë standardet më të larta të cilësisë së produktit.

Po kërkoni një produkt të ngjashëm? Ju lutem na kontaktoni!