Shikime 9

Makinë automatike pneumatike për mbylljen e vidave të shisheve plastike për kafshë shtëpiake

Struktura kryesore është prej çeliku të qëndrueshëm 304 inox. Makina kontrollohet me ekran me prekje, parametri mund të vendoset në ekran me prekje shumë lehtë. Është shumë fleksibël për madhësi të ndryshme të shisheve të rrumbullakëta, shishe katrore dhe shishe të sheshta me rregullim. Koha e mbulimit mund të caktohet për të përshtatur kapele të ndryshme dhe nivele të ndryshme shtrëngimi. Është shumë e lehtë për përmirësimin e linjës ekzistuese.

TIPARI KRYESOR

1. Sistemi automatik i ushqyerjes me kapakë, tabaka vibruese.
2. Asnjë kërkesë për mjete për madhësi të ndryshme nuk përshtatet për sistemin e mbulimit.
3. Dalje takoni makinën mbushëse, por maksimumi 30 shishe/min.
4. Pa shishe Pa kapak.
5. Paneli i kontrollit me ekran me prekje. mbulimi i kursimit të programeve.
6. Trupi i makinës SS 304.

1Koka mbuluese1 Kokat
2Kapaciteti i prodhimit25-35 BPM
3Diametri i kapakutDeri në 70 mm
4Lartësia e shisheveDeri në 460 mm
5Tensioni/Fuqia220VAC 50/60Hz 450W
5Mënyra e drejtuarMotorri me 4 rrota
6NdërfaqjaEkran me prekje DALTA
7Pjesë këmbimiRrota mbuluese

Lista e komponentëve kryesorë

Nr.PërshkrimetMARKAARTIKUVërejtje
1Motor mbuluesJSCC120 WTeknologjia e Gjermanisë
2ReduktuesJSCCTeknologjia e Gjermanisë
3Ekrani me prekjeDALTATAIWAN
4PLCDALTATAIWAN
5Cilindri pneumatikAIRTACTAIWAN
6Filter ajriAIRTACTAIWAN
7Struktura kryesore304SS
8Kontrolluesi i shtypitAIRTACTAIWAN

Makina automatike pneumatike e mbulimit me vida të shisheve plastike PET është një pajisje e specializuar e krijuar për të mbuluar me efikasitet dhe saktësi shishet plastike PET. Makina është e pajisur me teknologji të avancuar që siguron mbulim të saktë dhe të qëndrueshëm, duke e bërë atë një zgjidhje ideale për prodhuesit që kërkojnë të rrisin produktivitetin dhe efikasitetin.

Makina është projektuar për të trajtuar madhësitë dhe format e shisheve plastike PET, duke e bërë atë të gjithanshme dhe të përshtatshme për kërkesa të ndryshme prodhimi. Ai është i pajisur me një sistem transportues që lëviz shishet në stacionin e mbulimit, ku kapaku vidhohet në shishe. Procesi i mbulimit është shumë i saktë dhe i saktë, duke siguruar që çdo shishe të mbyllet në nivelin e dëshiruar.

Makina është gjithashtu e pajisur me një sensor që zbulon pozicionin e shishes dhe siguron që kapaku të vidhohet me saktësi dhe saktësi. Kjo teknologji ndihmon në eliminimin e gabimeve dhe siguron që çdo shishe të mbyllet vazhdimisht.

Makina është gjithashtu e pajisur me një ndërfaqe me ekran me prekje që lejon operatorin të kontrollojë të gjithë procesin e mbulimit. Ndërfaqja është miqësore dhe intuitive, duke e bërë të lehtë për operatorët të rregullojnë shpejtësinë e mbulimit, çift rrotullues dhe parametra të tjerë sipas nevojës.

Makina është projektuar për të funksionuar me shpejtësi të lartë, duke siguruar që procesi i prodhimit të jetë efikas dhe i shpejtë. Mund të mbyllë deri në 120 shishe në minutë, në varësi të madhësisë së shisheve dhe specifikimeve të kapakut.

Makina automatike pneumatike e mbulimit të shisheve plastike PET është gjithashtu e lehtë për t'u vendosur dhe mirëmbajtur. Ajo kërkon trajnim minimal për të vepruar, dhe madhësia e saj kompakte e bën të lehtë lëvizjen dhe transportin. Makina është gjithashtu e pajisur me një sistem pastrimi që siguron që stacioni i mbulimit dhe pjesët e tjera të makinës të mbahen të pastra dhe pa ndotës. Kjo ndihmon në ruajtjen e cilësisë së produktit dhe siguron që ai të jetë i sigurt për përdorim.

Si përfundim, makina automatike pneumatike për mbylljen e shisheve plastike PET me vida është një makinë e specializuar që ofron një proces efikas dhe të automatizuar për mbylljen e shisheve plastike PET. Teknologjia e saj e avancuar siguron mbulim të saktë dhe të qëndrueshëm, duke e bërë atë një zgjidhje ideale për prodhuesit që kërkojnë të rrisin produktivitetin dhe efikasitetin. Shkathtësia e tij, shpejtësia e lartë, ndërfaqja miqësore për përdoruesit dhe sistemi i pastrimit e bëjnë atë një aset të vlefshëm në çdo objekt prodhimi.

Po kërkoni një produkt të ngjashëm? Ju lutem na kontaktoni!