Pamje 1

Makinë mbushëse e pistonit me locion të plotë automatike me 4 koka për shishe

Makina automatike e mbushjes lineare është projektuar në bazën e VK-VF, është gjithashtu një mbushës jashtëzakonisht fleksibël i aftë për të mbushur me saktësi dhe shpejtësi lëngje me viskozitet të hollë dhe të mesëm. dhe 2 koka ose 4 koka janë opsionale!

-- Ekran me prekje Schneider dhe PLC.
-- Saktësia +0,2% për 1000ML.
-- 304 Konstruksion inox dhe pjesët e kontaktit të materialit.
-- Kontrollohet nga servo motori panasonic ose cilindër.
-- Grykat e bllokuara me mbushje janë kundër pikave, mëndafshi dhe lëng viskoz i prerë automatikisht.
-- Lehtë për tu mirëmbajtur, nuk kërkohen mjete speciale.
-- Grykë zhytjeje për mbushjen nga poshtë lart të produkteve me shkumë nëse është e nevojshme.

1Shpejtësia450-1500 shishe/orë
2Gama e mbushjes100ml-500ml,100ml-1000ml,1000ml-5000ml
3Saktësia e matjes±1%
4Fuqia e punës220 VAC
5Presioni i ajrit6~8 ㎏/㎝²
6Konsumi i ajrit1 m³/min
7Shkalla e fuqisë0.8 kw
8Shkalla e fuqisë së pajisjeve të tjera7.5 kw (kompresor ajri)
9Pesha neto320 kg

Një makinë mbushëse e plotë automatike e pistonit me losion me 4 koka është një lloj makinerie paketimi që është krijuar për të mbushur shishet e locionit me një shkallë të lartë saktësie dhe efikasiteti. Kjo makinë është e aftë të mbushë katër shishe në të njëjtën kohë, gjë që rrit efikasitetin e prodhimit dhe redukton kohën e ndërprerjes.

Makina e plotë automatike e mbushjes së pistonit me losion me 4 koka është ideale për përdorim në industrinë e kozmetikës, veçanërisht në prodhimin e locioneve, kremrave dhe produkteve të tjera të ngjashme. Mund të trajtojë madhësi dhe forma të ndryshme shishe, duke filluar nga shishet e vogla deri te kontejnerët e mëdhenj, me vëllime që variojnë nga disa mililitra në disa litra. Makina gjithashtu mund të mbushë lloje të ndryshme locionesh, duke përfshirë produkte të trasha dhe viskoze.

Procesi i mbushjes në makinën e plotë automatike të mbushjes së pistonit me losion me 4 koka përfshin disa faza. Fillimisht, shishet e zbrazëta përcillen në makinë përmes një sistemi transportieri, ku ato rreshtohen në një skedar të vetëm. Shishet më pas kalojnë nëpër stacionin e mbushjes, ku përdoren katër sisteme pistoni për të shpërndarë sasinë e dëshiruar të locionit në secilën shishe në të njëjtën kohë.

Makina mund të programohet për të mbushur shishet në një nivel specifik, duke siguruar vëllime të qëndrueshme mbushjeje dhe duke reduktuar rrezikun e mbushjes së tepërt ose nënmbushjes. Për më tepër, makina mund të rregullohet për të mbushur madhësi dhe forma të ndryshme shishe, duke e bërë atë shumë të gjithanshme dhe të adaptueshme për nevojat e ndryshme të prodhimit.

Një nga avantazhet kryesore të makinës së plotë automatike të mbushjes së pistonit me losion me 4 koka është saktësia e lartë e mbushjes. Me përdorimin e sistemeve të pistonit, makina mund të arrijë saktësinë e mbushjes deri në 0.5%, duke siguruar që çdo shishe të mbushet vazhdimisht në nivelin e dëshiruar. Kjo redukton mbetjet e produktit dhe rrit efikasitetin e prodhimit.

Si përfundim, makina e plotë automatike e mbushjes së pistonit me losion me 4 koka është një mjet thelbësor për prodhuesit e kozmetikës që duhet të mbushin shishet e losionit me saktësi dhe efikasitet. Me saktësinë e saj të lartë të mbushjes, shkathtësinë dhe aftësinë për të mbushur shumë shishe në të njëjtën kohë, makina ofron një zgjidhje të besueshme dhe efikase për sfidat e mbushjes së locioneve.

Po kërkoni një produkt të ngjashëm? Ju lutem na kontaktoni!