Pamje 1

Makinë mbushëse e sapunit me detergjent të lëngshëm me locion me viskozitet të lartë

Karakteristikat kryesore

1. Shkalla e lartë e automatizimit, funksionimi i thjeshtë, funksionimi i qëndrueshëm, mund të kursejë në mënyrë efektive kostot e ndërmarrjes, të përmirësojë efikasitetin e prodhimit.
2. Çdo makinë e pavarur mund të përfundojë punën e saj në mënyrë të pavarur. Ka sistem operativ të pavarur, ekran të kontrollit dixhital dhe komponentë të tjerë elektrikë për të kontrolluar dhe rregulluar parametra të ndryshëm dhe cilësime të ekranit. Mund të ndihmojë ndërmarrjet të realizojnë prodhim të standardizuar
3. Lidhja e vetme e makinës, ndarja e shpejtë, dhe rregullimi i shpejtë, i thjeshtë, në mënyrë që çdo proces prodhimi të sigurojë koordinim.
4. Çdo makinë e pavarur mund të përshtatet me paketimin e specifikimeve të ndryshme të shisheve me pak pjesë rregulluese.
5. Linja e prodhimit të paketimit miraton dizajnin e ri ndërkombëtar të procesit, në përputhje me standardet GMP.
6. Linja e prodhimit funksionon pa probleme, kombinimi i funksioneve të ndryshme është i përshtatshëm dhe mirëmbajtja është e përshtatshme

ModelVK-2VK-4VK-6VK-8VK-10VK-12VK-16
kokat2468101216
Gama (ml)100-500,100-1000,1000-5000
Kapaciteti (bpm) bazuar në 500 ml12-1424-2836-4248-5660-7070-8080-100
Presioni i ajrit (mpa)0.6
Saktësia (%)±0,1-0,3
Fuqia220VAC NJEFAZE 1500W220VAC NJEFAZE 3000W

Një makinë mbushëse sapuni me detergjent të lëngshëm me viskozitet të lartë është një pajisje e specializuar industriale e krijuar për të mbushur automatikisht kontejnerët me lëngje me viskozitet të lartë si kremra, detergjentë të lëngshëm dhe sapunë. Kjo makinë përdoret zakonisht në industrinë e kozmetikës, pastrimit dhe kujdesit personal.

Makina funksionon duke vendosur kontejnerë të zbrazët në rripin transportues, i cili më pas i lëviz nëpër stacionin e mbushjes. Makina përdor një pompë me zhvendosje pozitive për të shpërndarë lëngun me viskozitet të lartë në kontejnerë në një vëllim të paracaktuar. Ky lloj pompe është veçanërisht i dobishëm për mbushjen e lëngjeve të trasha ose të dendura, pasi siguron vëllim të qëndrueshëm të mbushjes dhe minimizon rrezikun e derdhjes.

Një nga avantazhet kryesore të makinës mbushëse të sapunit me detergjent të lëngshëm me viskozitet të lartë është shpejtësia dhe saktësia e saj e lartë. Me aftësinë për të mbushur shumë kontejnerë në të njëjtën kohë, kjo makinë mund të arrijë një shpejtësi mbushjeje deri në 60 kontejnerë në minutë, në varësi të viskozitetit të lëngut. Ky nivel automatizimi rrit ndjeshëm efikasitetin e prodhimit, zvogëlon kostot e punës dhe përmirëson cilësinë e përgjithshme të produktit.

Një avantazh tjetër i kësaj makine është shkathtësia e saj. Mund të trajtojë një gamë të gjerë të madhësive dhe formave të kontejnerëve, falë transportuesit të rregullueshëm dhe kokës mbushëse. Fleksibiliteti i makinës lejon gjithashtu kalimin e lehtë midis llojeve të ndryshme të locioneve, detergjentëve të lëngshëm dhe sapunëve, duke minimizuar kohën e ndërprerjes dhe duke maksimizuar produktivitetin.

Për më tepër, makina është e pajisur me një ndërfaqe miqësore me ekranin me prekje që e bën të lehtë kontrollin dhe monitorimin e procesit të mbushjes dhe mbulimit. Ndërfaqja lejon operatorët të rregullojnë volumin e mbushjes, shpejtësinë e transportuesit dhe cilësimet e tjera, duke siguruar performancë dhe efikasitet optimal.

Në përgjithësi, një makinë mbushëse sapuni me detergjent të lëngshëm me viskozitet të lartë është një pajisje thelbësore për çdo kompani që duhet të mbushë sasi të mëdha kontejnerësh me lëngje me viskozitet të lartë shpejt dhe saktë. Shpejtësia, saktësia, shkathtësia dhe lehtësia e përdorimit e bëjnë atë një zgjidhje ideale për përmirësimin e efikasitetit dhe cilësisë së prodhimit në industritë e kozmetikës, pastrimit dhe kujdesit personal.

Po kërkoni një produkt të ngjashëm? Ju lutem na kontaktoni!